Köszönjük!


BJGmeteo

Pénziránytű program
2009. november 13. péntek, 00:00

Hiller István oktatási és kulturális miniszter, Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke és Várhegyi Éva, a Tudatos Pénzügyekért alapítvány kuratóriumának elnöke részvételével 61 középfokú iskolának adták át az idén első alkalommal meghirdetett Pénziránytű iskola címet.
Az iskolahálózat fő célja az, hogy jól szervezett módon segítse elő a gazdasági és pénzügyi kultúra, áttételesen pedig a vállalkozási ismeretek közoktatáson belüli elterjesztését.
Iskolánk e téren is élen jár, hiszen Csongrád megyében három szegedi középiskola (Kőrösy, Krúdy, Táltos) mellett egyedül a csongrádi Batsányi János Gimnázium nyerte el a hálózati tagságot. A BJG-ben a programmal kapcsolatos feladatokat Szabóné Csépe Erzsébet és Kovács Péter koordinálja.A közeljövő országos terveiről  bővebben az Oktatási és Kultúrális Minisztérium honlapján olvashatunk.
A Pénzíránytű honlapon a program tartalmáról tájékozódhatsz: találsz itt digitális tananyagokat pénz, bankkártya, hitel, és még sok egyéb témában, játékokat, pályázati felhívásokat, és hasznos tanácsokat mindennapjaink gazdálkodásához. 


eXTReMe Tracker