Köszönjük!


BJGmeteo

14 órás vetélkedő
Írta: Faragó Kata (DÖK-elnök)   
2010. január 08. péntek, 15:18

2009. november 20-21-én került megrendezésre a 14 órás vetélkedő, amelyre nagy lelkesedéssel 10 csapat jelentkezett. A 9.A, a 10.C, a 10.F, a 11.A-11.F-12.F, a 10.A, a 11.B, a 11.D, a 11.B, a 13 NY, és a tanárok. A különböző feladatokat remekül teljesítették mind a diákok, mind a tanárok.
Rengeteg emlékezetes pillanat van számomra, amelyeket talán nem felejtek el sose és úgy érzem büszke lehetek arra, hogy ebbe az iskolába járok és ott tevékenykedhetek, ahol egy éjszaka alatt több, mint 80 feladatot oldottak meg, ahol ennyi lelkes és kreatív diák megmutatta hogyan kell hajnalban tésztahidat építeni, miként lehet tisztára mosni házi szappannal egy piszkos zoknit, a zsűri táncba rablásával plusz pontokat szerezni.

A legmeghökkentőbb versengés a felmosásért folyt, a tanári csapat egyik tagja szélsebesen indult a felmosóért, míg egy 13. NY-es újságpapírt ragadott, addig egy 11. F-es nadrágját nem kímélve-ülve önmagával törölt fel.

Leginkább a külsős feladatok és a kreativitást igénylő pl.: ősi termékenységi tánc vagy vers megzenésítés mozgatták meg a résztvevők fantáziáját.
A karaokeban mindenki megcsillogtathatta énektudását. Nagyon örülök, hogy 100-150 fő részt vett ezen a programon, ez lelkesít és tudom, hogy érdemes újabbnál-újabb ötletekkel előállni. Remélem hagyomány lesz iskolánkban, hogy két évente megrendezésre kerül majd ez a vetélkedő.

Köszönettel tartozok az iskolavezetőségnek, a DÖK-segítő tanárnőnek- Hercz Anett tanárnőnek, Baricsné tanárnőnek, és a sok segítőnek, akik nélkül nem lehetett volna ilyen zökkenőmentesen megszervezni a majdnem 15 órás vetélkedőt.

 


eXTReMe Tracker