Köszönjük!


BJGmeteo

Nyolcosztályos gimnáziumi képzés
2010. január 11. hétfő, 15:45

19. éve működik iskolánkba ez az iskolatípus. A következő tanévben is egy osztállyal indítjuk e hagyományos képzési formát.
Azokat a jó képességű, jó tanulmányi eredményű 4. osztályos általános iskolás lányokat és fiúkat várjuk Csongrádról és vonzáskörzetéből (Felgyő, Csanytelek, Tömörkény, Baks), valamint Szentesről és vonzáskörzetéből, akik távlatokban továbbtanulásra - egyetemi, főiskolai tanulmányokra készülnek.
 

A jelentkezés módja: a továbbtanulási jelentkezési lap kitöltésével, amelyen a 3. év végi és a 4. félévi értékelést kell feltüntetni. A pontszámba beszámító tantárgyak: magyar nyelv, irodalom, matematika, környezetismeret, rajz, testnevelés, ének, technika.
Jelentkezési lapot iskolánk portáján is lehet kérni, vagy  letölthető innen.

Jelentkezési határidő: 2010. február 19.
Jelentkezési lapok leadhatók az iskola portáján, titkárságon vagy az alábbi címre eljuttatva: 6640 Csongrád, Kossuth tér 1., Pf.: 119
Felvételivel kapcsolatos információ: Tel: +3663/571-555; fax: +3663 / 571-571 http://www.bjg.hu e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 


eXTReMe Tracker