Köszönjük!


BJGmeteo

Élj természetesen!
Írta: Baricsné Kapus Éva   
2010. február 20. szombat, 10:14

Gimnáziumunk a  tatabányai Modern Üzleti Tudományok Főiskolája szervezésében Öko-Roadshownak adott helyet 2010. január 29-én. A rendezvény célja az volt, hogy  felhívja a középiskolás  diákok figyelmét az egészséges táplálkozásra, a bioélelmiszerek fontosságára, és megismertesse őket a főiskola által nyújtott továbbtanulási lehetőségekkel.

A Modern Üzleti Tudományok Főiskolája maga is öko-intézményként működik, így fontosnak tartja a környezettudatos szemlélet népszerűsítését. Ez az oka annak, hogy mindannyian résztvehettünk egy 3 órás „öko-program” -ban.

Közösen sütöttünk kenyeret bio alapanyagokból, s míg a tornateremben finom kenyérillat terjengett, sportos játékokon, az egészséges táplálkozással kapcsolatos előadásokon vehettünk részt.

A tanultakat rögtön hasznosíthattuk érdekes tesztek kitöltésével, ill. finom bioitalok és csemegék kóstolásával.

 

Jól éreztük magunkat, örültünk a kedves ajándékoknak (főiskolai emblémával ellátott póló, színes ceruza készlet, toll, stb.). Köszönjük mundhárom előadónak a kedves délelőttöt, és Oszoli Renátának, aki a főiskola nevében megszervezte ezt a jó programot.

Zárásként legnagyobb meglepetésünkre iskolánkban maradt ajándék képpen az egyik kenyérsütő gép is.

Még több lép a fényképtárban.

 

 


eXTReMe Tracker