Köszönjük!


BJGmeteo

„Európai Unikumok” fogyasztóvédelmi verseny
2010. március 24. szerda, 08:45

Diákjaink újabb sikeres eredménnyel öregbítették iskolánk hírnevét.
A múlt héten rendezték meg az „Európai Unikumok” elnevezésű fogyasztóvédelmi versenyt.
Iskolánk tanulói regionális 3. helyezést értek el több mint 70 induló közül.
Csapatunk neve Eu MARGARÉTÁK, csapatunk tagjai: Tarjányi Réka (11c.), Szivák Henrietta (11c.), Szabó Adrienn (11c.), Balogh Bence (12c.), felkészítő tanárunk Szabóné Csépe Erzsébet volt.

A selejtezőben 6 online feladatot kellett megoldani európai uniós és fogyasztóvédelmi témában. A regionális legtöbb pontot összegyűjtő 10 csapat kapott lehetőséget arra, hogy részt vegyen a szegedi regionális döntőn. Itt különböző teszteket,  szóbeli és gyakorlati feladatokkal kellett megbírkóznunk: többek között feladatunk volt egy plakát elkészítése fogyasztóvédelmi témával kapcsolatban. Mi a légi utasok jogait mutattuk be, valamint a rájuk leselkedő veszélyekre hívtuk fel a figyelmet. 
Olyan bemutatkozással is kellett készülnünk, ahol nem vehettük igénybe a modern technika (számítógép, projektor) támogatását.  Így kihasználtuk csattagjaink képességeit, és egy zenés-énekes előadást készítettünk, Heni szaxofonjából csendült fel az EU himnusza, amit Réka énekszóval kísért. Csapatunk bemutatkozása olyannyira elnyerte a zsűri tetszését, hogy a legtöbb ponttal jutalmazta az előadást.

 


eXTReMe Tracker