Köszönjük!


BJGmeteo

Ne dobd el!
2010. május 27. csütörtök, 06:43

5.F, 6.F és 7.F osztályos diákjaink június 11-én a Környezetvédelmi Világnap keretében versenyen vesznek részt. A verseny egyik előzetes feladata rajz készítése volt, amire a www.nedobdel.hu honlapon lehet szavazni. A  rajzverseny helyezése beleszámít az összpontszámba, szavaznia a honlap felső részén lehet. A rajzpályázat menüre rákattintva, városonként kilistázza a beküldőket. A rajzokat a beküldők neve szerinti abc sorrendben jeleníti meg, iskolájuk feltüntetése mellett. (Közvetlen link a csongrádi rajzokhoz.)

Ugyanehhez a pályázathoz kapcsolódik az elektronikus hulladékok gyűjtése is. A mellékelt plakáton felsoroltuk, hogy milyen hulladékokat lehet behozni.
Gyűjtőhely: a gimnázium udvarának erre a célra elkerített része.
Az elektronikus hulladékot minden munkanap délelőtt 7-14 óráig lehet elhelyezni karbantartói felügyelettel. Érdeklődni a kék épület portáján személyesen, vagy telefonon is lehet: 63/571 555.
Ha valaki nagyobb mennyiségű hulladékot szeretne a meghirdetett időponton kívül hozzánk szállítani, előzetes megbeszélés után az is lehetséges.

 


eXTReMe Tracker