Köszönjük!


BJGmeteo

Jótékonysági est
Írta: Licska Nikoletta   
2010. december 10. péntek, 21:10

2010. november 11-én került sor egy jótékonysági est megszervezésére, melyet a vörös iszap károsultjainak javára szerveztünk. Az előkészületekben Szabóné Csépe Erzsébet tanárnő volt segítségünkre, az est sikere jelentős részben az ő munkájának köszönhető. Az osztály kitartó munkával szervezett meg minden programot. A munkafolyamatokat felosztottuk egymás között, segítettük egymás munkáját. Úgy gondolom ez kitűnő lehetőség volt arra, hogy a csapatot is közelebb hozza egymáshoz, illetve, hogy jobban megismerhessük egymást.


Az esemény megszervezése kapcsán számos ötlet merült fel,s bár néha akadályokba ütköztünk, ennek ellenére úgy gondolom sikeresen megoldottuk a felmerülő problémákat. A jótékonysági est programjának összeállításakor számos szempontot kellett figyelembe vennünk. Komoly szervezést igényelt a fellépések összeállítása, éppen ezért minden lehetőséget kihasználtunk, hogy olyan rendezvényt szervezzünk, amely mindenki számára megfelelő, hogy az előadás minden korosztály számára élvezhető legyen. Mindezek elrendezése rendkívüli pontosságot igényelt és komoly feladatot is jelentett, azonban Tanárnő ebben is mellettünk volt és segítette munkánkat.
Fontos megemlítenünk, hogy a rendezvény a támogatók nélkül nem jöhetett volna létre, hiszen helyszínre, felajánlásokra, technikai eszközökre volt szükségünk. A helyszínt a csongrádi Köröstour Kft. biztosította számunkra. Támogatóink között volt iskolánk helyettes igazgatója, Kiss Attila, illetve városunk polgármestere, dr. Kőrösi Tibor is. Továbbá támogtóink között voltak még: Informatikai Szaküzlet, Maximal csemege, Horváth Mihály Gimnázium, Csongrád TV. 
Fellépők: Papp Gábor gitárművész, Szilver TSE, Turul Koppány Íjászati Hagyományörző egyesület, Vortex team, Csongrádi Fúvószenekar és még sokan mások.
A károsultak támogatására a résztvevőknek és a nézőközönségnek több lehetősége is volt, támogatói jegyek vásárlásával és a belépőjegy megvásárlásával járulhattak hozzá az est sikeréhez.
Rendkívüli izgalommal vártuk ezt a napot, hiszen az addigi munkánk eredményét láthattuk. Példaértékűnek tartom a fellépők munkáját. Véleményem szerint, azzal, hogy elvállalták a felkérésünket, emberségről és együttérzésről tettek tanúbizonyságot. A jótékony célért cserébe ugyanis nem kaptak fizetséget, egyetlen módja, hogy hálánkat kifejezzük, az volt, hogy állófogadást szerveztünk nekik.
Úgy gondolom, hogy az estet teljes sikerrel és pozitív érzésekkel zárhattuk, nagyon jó volt látni, hogy olyan sok ember jött el, hogy segítsen a bajba jutottakon. Minden fáradságot megért az a sok szervezkedés, hiszen az érzés, hogy segíthettünk másokon, semmivel nem hasonlítható össze. Éppen ezért hálával tartozunk mindenkinek, hiszen a sikerhez mindenki hozzájárult.
Az összegyűjtött összeg a lehető legjobb helyre kerül, melyet a helyi iskolának ajánlottunk fel. A pénzt az iskolánkból pár diák vihette el, és adhatta át személyesen. Nagyon örültek neki, szívélyesen fogadtak minket ugyanakkor megrendítő volt látni, hogy milyen pusztítást végzett az iszap. Úgy éreztük, hogy  mindent megtettünk, hogy segítsünk.

 

 


eXTReMe Tracker