Köszönjük!


BJGmeteo

Széll Gábor történelem-latin szakos kolléga elnöki dicsérete
2011. február 11. péntek, 06:19

2005-től tanít a csongrádi Batsányi János Gimnázium és Szakközépiskola, a Csongrádi Oktatási Központ Tagintézményében történelmet, latin nyelv és kultúrtörténetet, ember- és társadalomismeretet, valamint jogi ismereteket. 2007-től osztályfőnök és a Történelem Munkaközösség vezetője, 2010-ben pedig a Minőségbiztosítási Csoport tagja lett.
Gyakorlattal rendelkezik különböző projektek lebonyolításában, helyi ünnepségek, diákkonferenciák, versenyek és tanulmányutak szervezésében, külföldi kapcsolatok kiépítésében, tanmenetek és módszertani innováció kidolgozásában, valamint más intézményekkel való folyamatos együttműködésben.
Diákjaival rendszeresen részt vesz csongrádi és megyei rendezvényeken, valamint határon túli ünnepségeken is. A városi bírósággal együttműködve pedig büntető- és polgárjogi órákat szervez a 10-11. évfolyam számára.
Az általa felkészített diákok rendszeresen kiemelkedő eredményeket érnek el különböző tanulmányi versenyeken.
Magas szintű szakmai felkészültségét igazolja, hogy sok diákja jutott el országos szakmai tanulmányi és tantárgyi versenyek rangos helyezéséig. De türelemmel, megértéssel nemcsak a tehetségesek szárnyaltatására, hanem a gyengék felzárkóztatására is mindig kész volt.
Az iskolán belül végzett hagyományápoló munkájával is kimagasló teljesítményeket ért el. Pedagógiai munkája a nevelőtestület számára is mintaértékű.
Kimagaslóan eredményes tanári munkája, emberi tartása és a közösségért végzett tevékenysége alapján részesült Elnöki dicséretben.


">Videó a díjátadásról.

 


eXTReMe Tracker