Köszönjük!


BJGmeteo

Kézilabda eredmény
Írta: Borda Zoslt   
2011. március 01. kedd, 06:38

Véget ért a három héten át tartó „Szentes Kistérségi Ifjúsági Korú Fiú és Leány Kézilabda Bajnokság”. A városi sportcsarnokban zajló verseny február 10-én kezdődött:1 szegedi, 3 szentesi, 2 csongrádi és 2 mindszenti csapat részvételével.
A Batsányis diákok a fiúknál és a lányoknál is a negyedik helyen végeztek.

 A fiúknak nagyon kevés hiányzott a bronzéremhez. Mivel 1991-ben vagy később született középiskolásoknak lett meghirdetve, voltak 20 éves játékosok is. A mi csapatainkban, főleg a lányoknál jóval fiatalabbak játszottak, ami meg is látszott az eredményességükön. Magasságban, testsúlyban, tapasztalatban alulmaradtunk, de a csapat tagjai mindent megtettek a sikerért, derekasan küzdöttek. A csapat tagjai votak:
Lányok: Bálint Csilla 12.A; Buzás Erzsébet 11.A; Remzső Evelin 10.B; Gál Kata 10.B; Sebők Nikolett 10.C; Temesvári Edit 10.C; Móricz Szimonetta 10.C; Ivicz Réka 10.D; Csatlós Vivien Gerda 9.B; Varga Nikolett 9.C; Varga Dzsenifer 9.D; Sebők Vivien 9.D.
Fiúk: Erős Dániel, Szalkai-Szabó Márk, Soós Bence, Németh Márk, Csőke Andor, Fejes Szabolcs, Bathó Zsolt, Kiss György Bence. A fiúknál játszott egy lány, Varga Nikolett is, aki jó játékkal és gólokkal hálálta meg a bizalmat.
A felkészítő tanár Borda Zsolt volt.

 


eXTReMe Tracker