Köszönjük!


BJGmeteo

Kézilabda eredmény
Írta: Borda Zsolt   
2011. március 08. kedd, 12:34


Szép eredményt ért el iskolánk leány kézilabda csapata, a 2011. március 3-án, Szentesen megrendezésre kerülő utánpótlás bajnokságon. Veretlenül az első helyen végeztek.

Az elődöntőben a szentesi Deák iskolát verték magabiztosan 22 góllal, 26:4 re. A nagyarányú győzelem azért is értékes, mert az ősszel még kikaptunk tőlük négy góllal. Pedig az ellenfélnél és nálunk is ugyanazok játszottak. Úgy látszik, a téli alapozás jól sikerült…


A másik ágon a Koszta öt góllal verte a Boros Szakközépiskolát, ezért a döntőben BJG-Koszta mérkőzés következhetett. De előtte még a harmadik helyért lejátszott találkozón a Boros öt góllal megverte a Deákot, amivel a harmadik helyen végeztek.
A döntő rosszul kezdődött számunkra, mert a félidőben még a Koszta József Ált. Iskola vezetett 10:5-re. De a csapat akaraterejét bizonyítja, hogy nagy küzdelemben sikerült fordítani és megszereztük a győzelmet. Az eredményjelző mutatta a 17:14-es végeredményt. A csapat bebizonyította, hogy van tartása és egymásért küzdve kiharcolták a győzelmet. Gratulálunk nekik!
A mérkőzés krónikájához tartozik egy sajnálatos esemény is. A kapusunk Móricz Szimonetta ujja megsérült és még így is ki tudott védeni két hétméterest. Másnap derült ki, hogy két helyen is eltört az ujja. Mihamarabbi felgyógyulást kívánunk neki!
A csapat felkészítő tanára: Borda Zsolt.

 


eXTReMe Tracker