Köszönjük!


BJGmeteo

Búcsúzik a BJG Diákönkormányzatának elnöke
2011. március 08. kedd, 16:02

Faragó Kata a leköszönő elnökFaragó Kata vagyok 12.F osztályos tanuló, a BJG Diákönkormányzatának elnöke már 5. éve.
Számomra nagyon fontos feladat a diákélet eseményeinek követése. A minden hónapban megrendezésre kerülő Diákönkormányzati üléseken kívül, a Diáknap megszervezése 2009 és 2010-ben az én feladatom volt, persze ezek megvalósítása nem jöhetett volna létre az együttműködő diák és tanári közösség nélkül, akik becsületesen kivették részüket minden feladat ellátásából. Minden osztály vállalta egy-egy feladat lebonyolítását a Diáknapokon.
Úgy gondolom sokak számára emlékezetes marad a 15 órás vetélkedő, amikor egy egész éjszakán keresztül küzdöttek a csapatok a győzelemért 2009-ben. Nagyon jó, hogy a diákok nyitottak a közös tevékenységekre, szerencsésnek mondhatja magát az iskola, hogy ilyen lelkes diákok járnak ide,...




... akik szabadidejüket nem sajnálva részt vettek az általam szervezett karácsonyi auladíszítéseken. Nagyon köszönöm a tanulók részvételét. Említésre méltónak tartom az évfolyambulikat, amelyeket a 2003-ban iskolánkba kerülő most 12 F osztály és a mostani 12.A, B,C,D osztály közösen szervezett meg 9. és 10. osztályban, itt lehetőség nyílt egy kicsit megismerni egymást, akár az osztálytársakkal, akár az évfolyamtársakkal. A minket követő lelkes osztályoknak is javaslom hasonló közösségformáló rendezvények megszervezését.
Gondolataimat azért foglaltam össze néhány sorban, mert szeretném mindenkinek megköszönni a sok segítséget, amellyel támogatták a Diákönkormányzatban végzett munkámat, az iskola korábbi és jelenlegi vezetése, a tanárok, és a diákok együttműködő ereje nélkül nem működhetett volna ilyen jól és hatékonyan ez az iskolai szervezet.
Az érettségire való felkészülés végett lemondok a DÖK-elnöki pozíciómról és remélem, aki folytatja munkámat annak hasonlóan sok örömet és boldogságot fog jelenteni ez a „munkakör”.

 


eXTReMe Tracker