Köszönjük!


BJGmeteo

Középiskolák Kurcai Kenuversenye
2011. június 08. szerda, 19:17

Csongrád és Szentes középiskolái évről évre kenuversenyeken mérik össze erejüket, ősszel hagyományosan a Holt-Tisza, tavasszal a Kurca vizén. Idén a tavaszi versenyre június 8-án került sor. 

A remek sportteljesítmény eredményeképpen a két város középiskolái közötti kenuverseny vándorserlegét iskolánk őrizheti a következő fordulóig. Gartulálunk a csapatnak!

A képen első sor, balról jobbra: Palásti Erika, Pászti-Tóth Edit, Csomós Natália, Bíró Edit tanárnők, Justin Petra, Faragó Zoltán, Márton Bertold (9. f), László Kókai Zsanett (12.a). Második sor, balról jobbra: Tari Tamás, Tábori Levente, Gilicze Tamás, Fehér József tanár urak, Gilicze Tímea (12.f),  Borda Zsolt tanár úr (csapatkapitány), Makai Kiss Dávid (9.f), Posta Sára (10.a), Budúczki Bence (10.c).

A versenyről szóló beszámoló és fotók:

 

Elsőként a lányok szálltak hajóba, az ő egységük több hajóhosszal megelőzte mezőnyét, így óriási előnnyel nyerték futamukat. A tanárnők csapata is elsőként futott be a célba. Így az újoncnak számító fiúk csapatát már a kupa elnyerésének tétje is terhelte: de a fiatal sportemberek megbírkóztak a feladattal, erős hajrával, jó  kormányzással sikerült a nagyon kemény ellenfeleket maguk mögött hagyni. A három első helyezéssel a batsányi csapata olyan előnyre tett szert a többi iskola csapata előtt, hogy a  "legsúlyosabb" egységünknek már a célbaérkezés is elegendő volt. Az előző évekre visszatekintve ez sem kis teljesítrmény, hiszen férfi tanári négyesünk a merülési szintet veszélyeztető "súlyos egyéniségekből áll".

 

 


eXTReMe Tracker