Köszönjük!


BJGmeteo

Zöld múzeum - pályázati sikerek
Írta: Baricsné Kapus Éva   
2012. március 27. kedd, 13:32

BJG-s sikerrel zárult a 2011-ben Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzat által meghirdetett, „Légy aktív részese a Zöld Múzeum szerkesztésének” pályázat: 4 kategóriában összesen 22 pályamű érkezett. A 18. kerület és Csongrád város között létrejött környezeti együttműködés keretében a Batsányisok is részt vehettek a pályázaton.

Zöld energetika és építészet kategóriában Solymos Fanni, Varga Zita, Horváth Vanda és Kincses Fanni (Batsányi János Gimnázium és Szakközépiskola 9. F, Csongrád) közös munkája nyert díjat Energiakaland címmel.

Egyéb kategóriában Kincses Fanni és Jójárt Alexandra (Batsányi János Gimnázium és Szakközépiskola 9. F, Csongrád)  A természet ereje c. művéért kapott díjat.

Az ICI Interaktív Kommunikációs Zrt. különdíjában Jójárt Alexandra és Bálint Karola (Batsányi János Gimnázium és Szakközépiskola 9. F, Csongrád) részesült Globális felmelegedés c. munkájukért.

Oklevélben részesült: Hervay Attila, Vidéki Attila, Koncz Bálint és Vörös Bence (9. F).

A díja átadására a Víz Világnapja alkalmából rendezett előadássorozaton került sor 2012. 03. 22-én a Galériában. További képek:

 


eXTReMe Tracker