Köszönjük!


BJGmeteo

Batsányi-bál
Írta: Bíró Edit   
2012. április 03. kedd, 21:04

A Batsányi János Alapítvány kuratóriuma 2012. március 10-én, szombaton este hétkor jótékonysági bált rendezett a kollégium ebédlőjében.

A kuratórium tagjai még múlt év decemberében vetették fel az ötletet, hogy egy jótékonysági bál bevételével növeljék az alapítvány vagyonát, így biztosítva, hogy minél több batsányis diákot támogathassunk ebben az évben is. A Batsányi Alapítvány évek óta tanulmányi és szociális ösztöndíjak formájában több száz diák számára tette lehetővé az eredményesebb tanulást, kutatómunkát, versenyzést.

A bál megszervezésében és sikeres lebonyolításában mind a diákok, mind a szülők valamint a gimnázium pedagógusai és technikai dolgozói is részt vettek. Nagyon sok felajánlás érkezett, értékes tombolatárgyak, ill. étel-ital formájában. A hidegtál elkészítését az Aranysziget Otthon konyhája vállalta, a zenét a Domino-Reflex-Team szolgáltatta.

A bál változatos és színvonalas kulturális műsorral indult, melynek minden műsorszámában batsányis diákok vettek részt.

Először a szentesi X-Treme Hip-Hop Dance School lendületes műsorát láthattuk, majd a Grotta Művészetoktatási Intézmény gitár és magánének tanszakos hallgatóinak programja következett.

Vacsora után a műsor második részét a Pengető szentesi citerazenekar népdalcsokra nyitotta meg, majd Fássy Evelin zongorázott. Végül Balga Kristóf és Palásti Sára latin táncbemutatója aratott nagy sikert.

A műsort hajnalig tartó tánc követte, amit csak néhány percre szakított meg a tombolatárgyak kisorsolása.

A kuratórium tagjainak szándéka szerint ezzel a bállal hagyományt szeretnénk teremteni, lehetőséget biztosítva a szülőknek, pedagógusoknak ill. a város lakosságának arra, hogy egy jó hangulatú este keretében hozzájáruljanak a tehetséges batsányis diákok támogatásához.

Az Alapítvány kuratóriuma nevében köszönjük a részvételt, felajánlásokat és segítséget és jövőre is szeretettel várunk minden érdeklődőt a 2. Batsányi-bálon.

 

 

 


eXTReMe Tracker