Köszönjük!


BJGmeteo

Biatovszki Míra EB aranya
2012. április 05. csütörtök, 10:52

Biatovszki Míra válogatott sportlövő újabb aranyérmet hozott Magyarországnak, iskolájának, bravúros győzelemmel örvendeztette meg a sportlövészet kedvelőit.

Légfegyveres EB Heinola-Vierumaki (FIN)

2012.február16.

Junior lányok légpuska 40 lövés versenyszámban 396 + 102,3 eredménnyel

Biatovszki Míra I. hely

Biatovszki Mira nyerte el az EB egyéni aranyérmet a junior női puskások versenyében a finnországi légfegyveres Európa-bajnokságon.

 

Ezúttal az épek sportjában remekelt a siketsport olimpiai bajnoka, nagyszerû győzelmével 9 éves szünet után hódította vissza Magyarországnak az EB címet ebben a versenyszámban. Híven az eddigi nagy versenyein bemutatott egészen kivételes képességéhez, Míra most is bravúros gyõzelmet aratott. Négyes holtversenyből döntőzve szoros küzdelemben az utolsó remek találatával döntötte el a versenyt.

 

Míra ezzel az eredményével tette fel a koronát junior pályafutására, jövőre már felnőttek között versenyez. Ezzel az aranyéremmel Míra immár az épek sportjában is figyelemre méltó eredményességgel büszkélkedhet korosztályában, mert az Európai Ifjúsági Ligában 2009-ben bronzérmet, majd 2010-ben aranyérmet szerzett, 2010-ben az Ifjúsági Olimpiára is kvalifikálta magát, a 2011-es légfegyveres EB- ről a junior lány csapat legjobb eredményével tért haza, és most 2012-ben meg is nyerte a kontinensviadalt.

forrás: molcsapat.hu

 


eXTReMe Tracker