Köszönjük!


BJGmeteo

FELHÍVÁS!
2012. július 30. hétfő, 11:54

A Csongrádi Oktatási Központ Diákönkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálathoz, a Fiatalok Lendületben Program 3.1 Ifjúsági cserék (együttműködés szomszédos partnerországokkal) alprogramjára, óbecsei fiatalokkal közös ifjúsági cserére, mely program 2012-ben Csongrádon valósul meg, augusztus 19. és 26. között.

A pályázat sikeres lebonyolításához a Csongrádi Oktatási Központ Diákönkormányzata fiatal segítőket keres a fenti időszakban. A korhatár 14-21 év. Jelentkezni lehet: Halász Dániel diákpolgármesternél 2012. augusztus 5-ig az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen. Az elbírálásnál a jelentkezés sorrendje számít!

A program célja, hogy a két különböző országból érkező fiatalok megismerjék egymást, egymás kultúráját, tapasztalatot cseréljenek a fiatalok közéleti részvételének hatékonysága érdekében. Az ifjúsági csere folyamán a résztvevők kulturális és művészeti gyakorlatokon, foglalkozásokon vesznek részt, és próbálják felhívni a fiatalok figyelmét, hogy mennyire fontos a részvételük a demokratikus közéletben. Az pályázaton elnyert támogatás összege: 8956 €.

 

 

 

 


eXTReMe Tracker