Köszönjük!


BJGmeteo

Sikereink
Alkalmazó verseny informatikából
2012. április 23. hétfő, 21:32

Bálint Karola 9.f osztályos tanuló a Nemes Tihamér Országos Informatikai Tanulmányi Verseny - Alkalmazás kategóriájában: 9-10. osztályos tanulók között megyei 2. helyezettként jutott az országos döntőbe, ahol a 400 induló közül az 59.helyen vágott neki a harmadik fordulónak. 
Ez a versenyrész 6 órán át tartott, és szövegszerkesztéssel, táblázatkezeléssel, grafikával és honlapszerkesztéssel kapcsolatos feladatokat kellett teljesíteni a versenyzőknek. A versenyhez szükséges alapokat nyolcadikos korában, informatika órán ismerte meg Karola, idén az előző évek feladatsorainak megoldásával készült a versenyre.  Felkészítő tanára: Gilicze Tamás. 
A döntő jól sikerült, így a három forduló összesített eredménye alapján Karola az országos 41. helyen zárta a versenyt, amelyhez gratulálunk!

A versenyről további információk:

Bővebben...
 
Batsányis sikerek történelemből
2012. április 21. szombat, 10:47

A 7.F osztály tanulói szeptember óta készültek a különböző történelmi megmérettetésekre, s munkájuk nem volt eredmény nélküli. 2011 őszén tartották az immár hagyományossá váló Görgey Artúr Történelemversenyt, ahol a 7.F osztály leánycsapata 50 indulóból a 4. helyezésig jutott. A téma pedig inkább fiús volt, hiszen a Rákóczi-szabadságharc hadtörténete kapott kiemelt szerepet. A csapat tagjai: Koscsó Noémi, Pál Zsófia és Tóth Csenge voltak. A következő verseny a „hadak villámát”, Hunyadi Jánost és korát kutatta. Koscsó Noémi és Pál Zsófia mellé Héjja Rebeka állt csatasorba, hiszen itt is elsősorban hadtörténeti ismeretekről kellett számot adni, valamint sok gondolkodtató, kutató munkát igénylő kérdést kidolgozni.

Bővebben...
 
Megyebajnok a Gimnázium labdarúgó csapata!
Írta: Borda Zsolt   
2012. április 19. csütörtök, 08:05

Nagyszerű eredményt ért el iskolánk fiú kispályás labdarúgó csapata a Csongrád megyei középiskolás diákolimpián.

 Veretlenül, még gólt sem kapva megnyerték a tornát! A megyei döntőbe a februárban lezajlott szentesi elődöntőből kerültek be. A benevezett megyei iskolákat három csoportba osztották az elődöntőbe és a csoportgyőztesek küzdhettek meg a bajnoki címért.

Bővebben...
 
Mezei futáson nyertek sportolóink
Írta: Borda Zsolt   
2012. április 06. péntek, 12:30

Megyei mezeifutó diákolimpián vettek részt a Csongrádi Oktatási Központ diákjai, összevont csapattal. A verseny a Szegedi Városi Stadionban került lebonyolításra, 2012. március 28-án. Az ősszel megtartott városi futóversenyen (ahol a 3 középiskolából 187 fő vett részt) elért eredmények alapján álltak össze az öt fős csapatok.

A versenyzők jól szerepeltek a Csongrád megyei megmérettetésen, 3 csapatunk is dobogón végzett.

Sőt! Az 1995-1996-os születésű leány csapat nem talált legyőzőre, elsők lettek. A csapat valamennyi tagja a Batásnyi János Gimnázium tanulója. Emellett 2 versenyző egyéniben is kivívta az országos döntőn való szereplés jogát.

Gratulálunk a versenyzőknek!

Részletes eredmények:

 

Bővebben...
 
Biatovszki Míra EB aranya
2012. április 05. csütörtök, 10:52

Biatovszki Míra válogatott sportlövő újabb aranyérmet hozott Magyarországnak, iskolájának, bravúros győzelemmel örvendeztette meg a sportlövészet kedvelőit.

Légfegyveres EB Heinola-Vierumaki (FIN)

2012.február16.

Junior lányok légpuska 40 lövés versenyszámban 396 + 102,3 eredménnyel

Biatovszki Míra I. hely

Biatovszki Mira nyerte el az EB egyéni aranyérmet a junior női puskások versenyében a finnországi légfegyveres Európa-bajnokságon.

 

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

3. oldal / 22


eXTReMe Tracker