Köszönjük!


BJGmeteo

Sikereink
Biológia OKTV eredmény
Írta: Klucsai Róbert   
2012. május 16. szerda, 14:57

Biológiatanárom, Csernus Éva javaslatára idén elindultam a biológia OKTV versenyen, és a sok felkészítő órának és tanulásnak meglett a gyümölcse, ugyanis a 45 fős döntőben sikerült a 32. helyet kiharcolnom. De idáig rögös út vezetett.

Bővebben...
 
Sikereink a Szakmai Érettségi Tantárgyak Versenyének országos döntőjén
Írta: Szabóné Csépe Erzsébet   
2012. május 13. vasárnap, 20:38

Iskolánkból 9 tanuló nevezett a 12.C osztályból vendéglátás-idegenforgalom szakmacsoportban. Az elődöntőben elért eredmények alapján az ország 124 nevezője közül 5 tanulónk jutott be az országos döntőbe, a legjobb 30 versenyző közé. Nagyon szép teljesítmény, hiszen a verseny feladatlap 3 tantárgy ismeretanyagát kérte számon a középszintű érettségi követelményeknek megfelelően: vendéglátás és turizmus-, szállodai- és marketing alapismeretekből.

Bővebben...
 
Táncverseny hírek
2012. május 07. hétfő, 18:44

Lucz Laura (7.F osztályos tanuló) évek óta a Szilver Táncsport Egyesület versenyzője. Táncpárjával Kiss Tamás Bencével 2011. Szeptember óta táncolnak együtt. A versenyekben kiváló eredményeket érnek el. Számukra a tanulás és a sport egyaránt fontos. Felkészítő tanáraik: László Csaba, Szepesi Judit, Papp Balázs, Bódi Ferenc. A közelmúltban elért eredményeik, és fotók:

Bővebben...
 
Angol OKTV 2011-2012
Írta: Újvári Eszter   
2012. április 29. vasárnap, 22:29

Az angol OKTV első fordulója még az iskolánkban volt az első félévben. Már volt rutinom, hiszen tavaly is részt vettem a versenyen. Az első forduló olvasásértési és nyelvhelyességi feladatokból állt. Az idén úgy érzem, nehezebbek voltak a feladatok, mint tavaly (pedig akkor se volt könnyű), de így is bejutottam a második fordulóba, amit Budapesten tartottak.

Bővebben...
 
Koncz Noémi hazai és nemzetközi sikerei latin nyelvből
Írta: Széll Gábor   
2012. április 25. szerda, 10:00

Koncz Noémi 11.F osztályos tanuló kiváló eredményt ért el latin nyelvből az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny döntőjében: jól megoldott tesztfeladatával és egy latin nyelvű szépirodalmi szöveg magyarra fordításával a 14. helyet szerezte meg. A hazai siker után azonban nemzetközi megmérettetés is vár rá: az Ókortudományi Társaság és az oktatási tárca által meghirdetett Ábel Jenő Országos Latin Tanulmányi Verseny hazai válogatóján is jól teljesített, így a Magyarországot képviselő csapat tagjaként részt vehet a 2012 májusában megrendezésre kerülő arpinói nemzetközi Cicero-versenyen és az azt követő római tanulmányi kiránduláson.

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

2. oldal / 22


eXTReMe Tracker