Köszönjük!


BJGmeteo

Sikereink
Lengyelországi versenytánc sikerek
2010. október 15. péntek, 21:08

Az elmúlt hétvégén Lengyelországban Bielsko Bialaban megrendezett táncversenyen Kósa István és Lucz Lejla felnőtt B standard versenyen állhatott a dobogó legfelsőbb fokára. A magyar sikerekről a versenytanc.hu is beszámolt, az eredmények a verseny honlapján elérhetők. István és Lejla 2009 augusztusa óta táncolnak együtt, mindketten a Szilver TSE versenyzői, és ez az első nemzetközi sikerük. Az egyesület honlapján további képek láthatók a párosról.
Lejla iskolánk 12.F osztályos tanulója, a közelgő szalagavatón a helyi közönség is láthatja bemutatójukat.
 

Bővebben...
 
Sakkozó Magyarok Világtalálkozója
Írta: Nagy Noémi   
2010. szeptember 04. szombat, 09:01

2010. augusztus 17-26-ig került megrendezésre Lakiteleken a Sakkozó Magyarok XV. Világtalálkozója. A versenyre Szerbiából, Romániából, Szlovákiából és Magyarországról érkeztek a játékosok. Naponta 2x 1,5 órás hosszú partiban mérték össze tudásukat az ifi és felnőtt csoportban.
Én az előbbiben indultam és 20 induló közül a 6. helyen végeztem 4,5 ponttal a 7 fordulóból. Már 4. alkalommal vettem részt ezen a megmérettetésen és minden évben kupával jöttem haza, most sem volt ez másképp, mivel a lányok között az 1. helyet szereztem meg.

Bővebben...
 
Sulinet Kalandtúra 2010
2010. június 09. szerda, 18:57

A Sulinet Kalandtúra 2010. áprilisában indult, öt internetes selejtező eredménye alapján választották ki azt a húsz csapatot, akik május 20-21-én Visegrádon a két napos döntőben küzdhettek meg egymással. A hét fős Hullám csapat (csapatvezető: Bujáki OLga, csapattagok: Faragó Kata, Gilicze Timi, Kanál Kriszti, Surján Szilárd, Mészáros Viktor, 11.F , Posta Sára 9.A) 100 tesztfeladvány és 5 heti feladat teljesítésével gyűjtötte a pontokat.
A verseny szabályai lehetőséget biztosítottak a csapattagok cseréjére, így végül Timi, Szilárd, és Viktor kissé nehéz szívvel, de más rendezvényen való részvételt választott. Ez a váltás adott lehetőséget Samu Angelika (10F), Papp Géza és Németh Dani (10.A) számára, hogy vállalkozzanak erre a kihívásra.
A csapat mindvégig a maximumot nyújtotta, a döntőben a pontverseny alapján az összesített ötödik helyet szerezték meg. A remek összmunkának köszönhetően legügyesebbek és leggyorsabbak lettek a második nap, így a különdíjat is megszerezték: az elnyert sok túrafelszerelés mellett a verseny alatt részeiből összeépülő címert is hazahozhatták. És nem mellékesen egy életreszóló élménnyel gazdagodtak valamennyien.

Bővebben...
 
Csongrádi siker az Olimpiai Reménységek Versenyén
2010. június 04. péntek, 08:47

Bertus KittiBertus Kitti a Csongrádi Vízügyi Sportegyesület evezős versenyzője, a Batsányi János Gimnázium, Csongrádi Oktatási Központ Tagintézménye tanulója, második helyezést ért el a Lengyelországban megrendezett Olimpiai Reménységek Versenyén. A fiatal csongrádi tehetség, már a tavaszi válogató versenyen meglepte a szakembereket, ahol annak ellenére, hogy egy évvel fiatalabb versenytársainál, magabiztosan versenyezve szerzett második helyet, egypárevezős versenyszámban. Ezzel a sikerével egyértelművé tette, hogy helye van a magyar válogatottban.

Bővebben...
 
"Próbálkozó vállalkozók" verseny
Írta: Szabó Adrienn 11.C   
2010. május 31. hétfő, 22:05

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, az Enterprise Europe Network – Szeged, és a Junior Achievement Magyarország középiskolás diákok számára közös kalandot hirdetett 16-18 év közötti középiskolás fiataloknak, akiknek vannak elképzeléseik a vállalkozásokról és tudatosan tervezik jövőjüket.


Iskolánkból egy csapat nevezett. Egy vállalkozás ötletét kellett beküldeni, s a legjobb 10 csapatot hívták be a döntőbe.


A vállalkozásunk egy saját cukrászat és cukrászda működtetése.

Bővebben...
 
« ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó »

16. oldal / 22


eXTReMe Tracker