Köszönjük!


BJGmeteo

Nálunk történt
PETER &PAN KONCERT
2012. március 27. kedd, 16:52

Március 29-én, csütörtökön, a CSOK vetélkedő után 17.30-tól Balázs Péter és Lengyel Tibor zenél többet megtudhatsz róluk a letölthető plakátról

 

 
Diáknap 2012
2012. március 27. kedd, 08:59

Diáknapunk a Csongrádi Ifjúsági Napok részeként került megrendezésre, fényképes beszámoló  a bővebben gomb után látható.

Bővebben...
 
Március 15.
2012. március 15. csütörtök, 18:40

Baricsné tanárnő fotói az iskolai ünnepség pillanatait örökítették meg, a kokárdára kattintva Gilicze Kristóf 7.f osztályos tanuló prezije bontakozik ki (forrás: Katona Tamás történész előadása).

 

 
A Föld órája
2012. március 14. szerda, 09:20

2007 óta minden év márciusának utolsó szombatján egy órára kialszanak a fények a világ legtöbb nagyvárosában, mintegy globális üzenetként, hogy tennünk kell a klímaváltozás ellen. A Föld órája egy, a WWF által életre hívott mozgalom, amely a kezdetekkor csak Sydney lakosait buzdította otthonaik világításának lekapcsolására, de mára a legnagyobb nemzetközi, klímaváltozás elleni akcióvá nőtte ki magát. Iskolánk 2012. március 31-én, 19.30 órától csendes gyertyás felvonulást tart annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet az energiatakarékosság fontosságára és arra, hogy Földünk és életünk megóvásáért mindenkinek meg kell tennie azt, amit lehetőségei engednek.

Gyülekező a gimnázium udvarán, az est vendége a szentesi Hestia tűzzsonglőr, tűztánc és zsonglőr csoport.

A Föld Órája honlapján is csatlakoztunk a kezdeményezéshez.

 
Megrázó élmények a Batsányi Terrorfolyosóján
2012. március 02. péntek, 04:47

Iskolánk tanulói február 23-án Diktatúrák örvényében címmel diákkonferenciát és interaktív kiállítást rendeztek, hogy a kommunista és náci diktatúrák bemutatásával, politikai rémtettek és személyes sorsok feltárásával méltó emléket állítsanak a 20. századi diktatúrák áldozatainak. A konferencia előadói olyan diákok voltak, akik egy választott témában önálló kutatómunkát végeztek, és ezek eredményét rövid, prezentációval kísért előadásban ismertették három szekcióban. A témához kapcsolódva Terrorfolyosó is nyílt az első emeleti átjáróban, amelynek kiállított anyagát nemcsak a városi múzeum és a levéltár biztosította, hanem a gimnázium diákjai és tanárai is részt vettek a tárgyi emlékek összegyűjtésében.

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

3. oldal / 13


eXTReMe Tracker