Köszönjük!


BJGmeteo

Talentum díj
A 2010-2011-ben végzett diákok közül Újvári Péter 12.F osztályos tanuló kapta a Tálentum Díjat.
2011. szeptember 06. kedd, 07:23

2008-ban Pusztai Zsolt – egykori batsányis diák – ötleteként, az ő támogatásával alapítottuk a Tálentum Díjat. A díj célja, hogy olyan batsányis, Csongrádon élő diákot támogasson felsőfokú tanulmányaiban, akit nemcsak tanárai ajánlanak, hanem tanulmányi és érettségi eredményei is kiemelkedőek. A legfontosabb szempont az, hogy végzős diáktársai is méltónak találják erre.
Újvári Péter   12. f osztályos tanulóként fejezte be tanulmányait a 2010/2011-es tanévben. A 8 évet kitűnő teljesítménnyel végezte el.
Kötelességtudó, szorgalmas és tisztelettudó diákként ismerhették meg tanárai és diáktársai. A kimagasló tanulmányi munkája mellett számos tanulmányi versenyen ért el kimagasló eredményt.

Bővebben...
 
Talentum-díj 2010
2010. augusztus 31. kedd, 22:26

Hagyományosan a tanévnyitó ünnepélyen került sor a Talentum díj átadására. A díj alapítója Pusztai Zsolt vállalkozó. Célja, hogy évről évre támogasson egy batsányis diákot felsőoktatási tanulmányai megkezdésében. A díjazott minden évben az a frissen érettségizett, tanulmányai során kiemelkedő teljesítményt nyújtó tanuló, akit évfolyamáról a legtöbben ajánlanak.
2010-ben Márkus Zsuzsanna a nyolcévfolyamos gimnáziumi osztály végzőse nyerte el a százezer forintos támogatást, és a díjjal együtt járó emlékplakettet, amelyet  Losonczi Áron készített el üvegbetonból.
Pusztai Zsolt és Losonczi Áron is iskolánk diákjai voltak.

 
Talentum-díj 2009
2009. augusztus 28. péntek, 20:59

A Batsányi János Gimnázium és Szakközépiskola 2009. augusztus 31-én megtartott tanévnyitó ünnepsége végén az iskola egy elballagott tanulója kapta meg a Talentum-díjat. A díjat hagyományteremtő szándékkal Pusztai Zsolt ajánlotta fel. A díjazott minden évben az a végzős tanuló, akit évfolyamáról a legtöbben ajánlanak, szociális helyzete és tanulmányi munkája is indokolja támogatását. A díj összege 100 ezer forint, amivel a jutalmazott felsőoktatási tanulmányait kívánja az alapító segíteni. A Talentum-díj első jutalmazottja, az elmúlt tanévben végzett 12.D osztályos Börcsök Mónika. Börcsök Mónika a Szegedi Tudományegyetem Bölcsésztudományi Kar pedagógia szakára nyert felvételt, ahol a 2008/2009-es tanévben kezdi meg tanulmányait.
(forrás: www.csongrad.hu)

A megyei újság is beszámolt a díj alapításáról.

 
Újszászi Ildikó az idei díjazott
2009. augusztus 28. péntek, 20:12

Újszászi IldikóA Talentum-díjat a 2008-2009-ben végzett diákok közül Ujszászi Ildikó 12.B osztályos tanuló kapja, a díjat immár hagyományosan a tanévnyitó ünnepélyen adja át az alapító, Pusztai Zsolt.
Ebben az évben csatlakozott a díj támogatóihoz Losonczi Áron - szintén egykori batsányis diák, - aki az általa készített üvegbeton emléktárgyat adja át.

Bővebben...
 
Talentum-díj
2009. augusztus 28. péntek, 20:02

2008-ban Pusztai Zsolt - egykori batsányis diák – ötleteként, az ő támogatásával alapítottuk meg a Talentum-díjat.
2009-ben csatlakozott a díj támogatóihoz Losonczi Áron - szintén egykori batsányis diák, - aki az általa készített üvegbeton emléktárgyat adja át a díjazottnak.

Bővebben...
 
eXTReMe Tracker