Köszönjük!


BJGmeteo

Pénziránytű
Elismerést kapott iskolánk a minőségi pénzügyi oktatásért
2009. november 12. csütörtök, 00:24

"Az elmúlt években számos kutatás és gyakorlati példa világított rá, hogy pénzügyi ismeretek közvetítésében kiemelt szerep hárul a közoktatás által nyújtott lehetőségek kihasználására.
A ma első ízben átadott cím magas szintű elismerést jelent azon iskolák számára, amelyek iskolafejlesztési, pedagógiai munkájuk keretében kiemelkedően magas színvonalon és példamutató módon képviselik a gazdasági nevelés, valamint a pénzügyi ismeretterjesztés értékeit."

Bővebben...
 
Sikeres pályázattal a pénzügyi kultúra fejlesztéséért
Írta: Kovács Péter   
2009. október 29. csütörtök, 20:02

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) kezdeményezésére létrejött Tudatos Pénzügyekért Alapítvány – az Öngondoskodás Alapítvánnyal együttműködve – az előző évi hasonló kezdeményezés, a Pénzügyi Oktatási Program (POP) sikerére való tekintettel ismételten pályázatot hirdetett azzal a szándékkal, hogy a középiskolai diákok pénzügyi kultúrájának fejlesztését támogassa. A pályázat célja a diákok pénzügyi ismereteinek bővítése, a gazdaság és a pénz világával kapcsolatos ismeretek átadása. A negyven győztes oktatási intézmény pályázatonként félmillió forint támogatásban részesül.

Bővebben...
 
« ElsőElőző123KövetkezőUtolsó »

3. oldal / 3


eXTReMe Tracker