Köszönjük!


BJGmeteo

gó szakkör
Az 2011/2012-es tanévben Kelet-Magyarországi Nemzeti Diákverseny Egyéni (elő)Döntője
Írta: Tábori Levente   
2011. december 05. hétfő, 10:29

A gó játék és sport egyre népszerűbb térségünkben. Jól mutatja, hogy idén a Kelet-Magyarországi Nemzeti Diákverseny Egyéni (elő) Döntőjét Hejőkeresztúri és Csongrádi helyszíneken egy időben bonyolították. Nálunk 30 diák mérte össze tudását. Következő állomás: 2012. január 28. Hejőkeresztúr – országos döntő. A játékról és eseményekről bővebben: www.goszovetseg.hu

Bővebben...
 
Kistérségi Kék-kő Gó Verseny
Írta: Tábori Levente   
2011. június 06. hétfő, 08:12

Az Oktatásért Közalapítvány támogatásával a 2010-2011. tanévben tehetséggondozó szakkör működött iskolánkban. Mérő Csaba, többszörös Magyar Gó Bajnok háromszor is ellátogatott hozzánk oktatva diákokat és érdeklődő tanárokat. Közös fáradozásunknak köszönhetően örömmel mondhatjuk, hogy gyökeret vert Csongrádon a gó élet. Ősszel még 8-10 diák látogatta rendszeresen a szakkört, a május végi versenyen már 30 diák vett részt. A gó életbe idáig a Kossuth Lajos Általános Iskolát és a Bokrosi Általános iskolát sikerült bekapcsolni. Úgyhogy lehetőség és feladat van még bőven.
A versenyről:

Bővebben...
 
Kék-kő Kistérségi Gó Verseny
Írta: Tábori Levente   
2011. május 05. csütörtök, 10:24

Verseny részvevői:
Csongrádi-, illetve környező települések alap és középfokú iskolák tanulói
A verseny helyszíne:
Csongrád, Batsányi János Gimnázium és Szakközépiskola (Csongrád, Kossuth tér 1.)
Verseny ideje:
2011. május 28. szombat 9 órától. Jelentkezés min. 15 perccel előbb.
Nevezési határidő:
 2011. május 25.-ig a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen. A nevezésben kérjük megjelölni a tanulók nevét, iskoláját, korcsoportját. A nevezéseket a www.csongo.mlap.hu oldalon összesítjük.

I. korcsoport: 1. és 2. évfolyam
II. korcsoport: 3. és 4. évfolyam  III. korcsoport: 5. és  6. évfolyam
IV. korcsoport: 7. és 8. évfolyam  V. korcsoport:  9-12. évfolyam
VI. korcsoport: felnőttek
Információ:
Tábori Levente 30/232-1098 vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. elérhetőségen.
Nevezési díj: nincs

Bővebben...
 
Gó Diákolimpia Országos Döntő
Írta: Tábori Levente   
2011. március 12. szombat, 10:43

2011.március 4. - azaz eljött a szombat, mi meg elmentünk Hejőkeresztúrra. Az útvonal elméletileg ismerős volt, mert már egyszer megjártuk január 14-én, igaz akkor nem én voltam a sofőr. Ezért kellő előkészület után papír alapú, hajtogatható GPS-szel vágtunk neki az útnak. A műholdak szerepét csapatunk 2 tagja, Sebők Attila (8.F – BJG) és Papp Benedek (6.F – BJG) töltötte be.
Csapatunk további tagjai: Nagygyörgy Gergő (8.A – Kossuth) és Tábori Lilla (2.B – Kossuth)
Esemény: Gó Diákolimpia Országos Döntő

Bővebben...
 
Rendhagyó Gó szakkör
Írta: Tábori Levente   
2011. március 07. hétfő, 22:50

Március 1-én, a szokásos heti rendben kedd délután tartottuk a szakkört, de most nem a gimnázium számítástechnika „tanszékén”, hanem a Kossuth Lajos Általános Iskolában, ahova meghívtuk a kistérség többi általános iskoláját is nevelői szinten.
A foglalkozás célja: minden hátsó szándék nélkül „megfertőzni” az iskolákat a Gó játékkal. A siker érdekében mentor tanárokra van szükség, akiknek rálátása van a magyarországi Gó életre és fenn tudják tartani tanulóikban a lelkesedést.

Bővebben...
 
További cikkeink...
« ElsőElőző12KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 2


eXTReMe Tracker