Köszönjük!


BJGmeteo

versenyek
Maár Éva vers- és novellaíró pályázat
Írta: Újváriné Vanó Csilla   
2012. április 19. csütörtök, 22:07

Iskolánk ötödik alkalommal rendezte meg a Maár Éva vers- és novellaíró versenyt, amit iskolánk egykori tanulójának emlékére hívott életre a fia, Rév András. Ez a pályázat azoknak a diákoknak ad lehetőséget önmaguk megmutatására, akik szívesen foglalkoznak írással. Rév András felajánlásának köszönhetően a legjobb műveket benyújtó tanulók jelentős pénzjutalomban részesülnek. Ebben a tanévben a díjkiosztó ünnepségre 2012. április 11-én került sor. Az iskola diákjainak műveiből összeállított műsor a költészet napjára szervezett rendezvénysorozat zárása volt. A tervek szerint hamarosan kötetben is kézbe vehetjük az 5 év legjobb pályamunkáit.

A táblázatokban megtalálhatóak az idei év nyertesei.

 

 
CSOK Csillag Születik
Írta: Berczeli Alex   
2012. március 20. kedd, 22:04

Bizonyára sokan vannak köztetek, akik valamiféle tehetséggel rendelkeznek és szeretnék megmutatni a világnak, mire is képesek. Hát most itt egy remek lehetőség, amivel híressé válhatsz, ha nem is az országban, de a városban biztosan. A bővebben gombra kattintva a rendezők "invitáló" videóját tekintheted meg.

 

Bővebben...
 
Maár Éva vers- és novellaíró pályázat
2011. május 03. kedd, 19:32

2011. április 11-én már negyedik alkalommal került sor a Maár Éva vers- és novellaíró pályázat díjkiosztó ünnepségére. A versenyt iskolánk egykori tanulója, Maár Éva emlékére hívta életre a fia, Rév András. Felajánlásának köszönhetően a legjobb műveket benyújtó tanulók jelentős pénzjutalomban részesülnek. Ebben a tanévben ez a rendezvény a költészet napjára esett, így erre is emlékeztünk az iskola diákjainak műveiből összeállított műsorral.

A 2011-ben díjazottak névsora

 
Maár Éva vers- és novellaíró versenyen díjazottak
2010. április 26. hétfő, 22:05

A Batsányi János Gimnázium harmadik alkalommal rendezi meg a Maár Éva vers- és novellaíró versenyt iskolánk egykori tanulójának emlékére, amit fia, Rév András hívott életre. Mindkét kategóriában magas pénzjutalomban részesülnek a legjobbak, amit ünnepélyes keretek között nyújt át a pályázat létrehozója. Az idei év díjkiosztójára április 26-án 13 órakor került sor, ahol iskolánk diákjai előadták a nyertes műveket.
A verseny kiírása.
A 2010-ben díjazottak névsora.

 
Dalszöveg fordító verseny
2009. november 07. szombat, 23:02

Bármilyen általad válaasztott angol nyelvű dalszöveg lefordításával benevezhetsz a versenyre. Olvasd el a versenyfelhívást és keresd Kopasz Aranka Tanárnőt!

 




eXTReMe Tracker