Köszönjük!


BJGmeteo

Híradás
Batsányisok a Szent György Lovagrend nyári egyetemén
2012. július 25. szerda, 13:29

A Szent György Lovagrend a Délvidéki Nagypriorátus szervezésében 2012. július 15-21. között rendezte meg Szabadkán a XIX. nyári egyetemet, amelyre meghívást kaptak a Batsányi János Gimnázium és Szakközépiskola diákjai is. Iskolánkat Kiss Attila, a Csongrádi Oktatási Központ igazgatója, Losoncziné Szentandrási Erzsébet nyugalmazott tanár és Széll Gábor, a történelem munkaközösség vezetője képviselte, a diákok közül pedig Dékmár Dániel, Juhász Péter, Márton Katalin, Ormos Petra, Pozsár Fanni, Sarusi-Kis Adél, Szabó Anett, Bernát Renáta és Posgay Márk vett részt a rendezvényen.

Bővebben...
 
Batsányis siker a latin nyelvi nemzetközi diákolimpián
Írta: Koncz Noémi   
2012. június 22. péntek, 21:42

2012. május 10-12. között rendezték meg Certamen Ciceronianum Arpinas címmel azt a latin nyelvi nemzetközi diákolimpiát, amelyen a Magyarországot képviselő csapat tagjaként részt vehettem. A 20 országból érkezett csaknem 300 versenyző közül a 36. helyet szereztem meg fordításommal.

Bővebben...
 
Sárkányhajó
Írta: Pászti Edit   
2012. június 14. csütörtök, 15:22

Iskolánk részt vett az általános iskolák számára megrendezett sárkányhajó versenyen. A csapatunk nagy összhangban evezve megszerezte az első helyet. Gratulálunk a csapat összes tagjának és köszönjük a szurkolótábor lelkes biztatását!

A csapat tagjai:

 

Bővebben...
 
Irány a Mars...
Írta: Túri Anikó 11.A   
2012. június 12. kedd, 15:51

Május 29-én meglátogathattuk a Bokroson található Mars Magyarország céget, ahol kisállat eledelt valamint jutalomfalatokat készítenek. Korábbi években is voltunk már üzemlátogatáson ( National Instruments, Zsolnai Manufaktúra, Pécsi Sörfőzde),  most ezt a sorozatot folytattuk.

 

Bővebben...
 
Pedagógusnap
Írta: Kalmárné Héjjas Hedvig   
2012. június 11. hétfő, 16:52

Iskolánk ebben az évben is megünnepelte a pedagógusokat június első hétvégéjén, amikor országszerte köszöntik az óvodapedagógusokat, tanítókat, tanárokat. A Batsányi Gimnáziumban hagyománnyá vált, hogy a gyerekek műsorral, a szülői munkaközösség süteményekkel, az iskolavezetés szíves szavakkal, oklevéllel ismeri el a végzett munkát.

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 28


eXTReMe Tracker