Köszönjük!


BJGmeteo

Híradás
OKTV sikerek
2011. március 27. vasárnap, 09:31

Faragó Kata és Hörömpöli Luca

Az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyeken való részvétel nagy kihívás a diákok számára, hiszen minden tárgyból ez az egyik legrangosabb hazai megmérettetés a 11. és 12. osztályos diákok számára.

Ebben a tanévben magyar nyelvtan tantárgyból két diákunk, Faragó Kata 12. F, és Hörömpöli Luca 11.F osztályos tanuló is továbbjutott a második fordulóból, és már a döntőre készülnek.  Eredményeikhez nekik és felkészítő tanáruknak, Kissné Kocsis Marianna tanárnőnek is gratulálunk!

A verseny eddigi menetét, tapasztalatait Kata így foglalta össze:

Bővebben...
 
A Föld órája
Írta: Baricsné Kapus Éva   
2011. március 17. csütörtök, 20:54

2007 óta minden év márciusának utolsó szombatján egy órára kialszanak a fények a világ legtöbb nagyvárosában, mintegy globális üzenetként, hogy tennünk kell a klímaváltozás ellen. A Föld órája egy, a WWF által életre hívott mozgalom, amely a kezdetekkor csak Sydney lakosait buzdította otthonaik világításának lekapcsolására, de mára a legnagyobb nemzetközi, klímaváltozás elleni akcióvá nőtte ki magát.

Iskolánk 2011. március 26-án csendes gyertyás felvonulást tart annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet az energiatakarékosság fontosságára és arra, hogy Földünk és életünk megóvásáért mindenkinek meg kell tennie azt, amit lehetőségei engednek.

Ezért kérek minden diákot és tanárt, akinek az ideje engedi, vegyen részt ezen a felvonuláson.

Semmi más teendőd nincs, csak 26-án szombaton este fél 8-kor gyere a suli elé egy gyertyával, vagy egy lampionnal, és sétálj velünk egyet.
Addig is facebook,  :) katt ide.

 
Búcsúzik a BJG Diákönkormányzatának elnöke
2011. március 08. kedd, 16:02

Faragó Kata a leköszönő elnökFaragó Kata vagyok 12.F osztályos tanuló, a BJG Diákönkormányzatának elnöke már 5. éve.
Számomra nagyon fontos feladat a diákélet eseményeinek követése. A minden hónapban megrendezésre kerülő Diákönkormányzati üléseken kívül, a Diáknap megszervezése 2009 és 2010-ben az én feladatom volt, persze ezek megvalósítása nem jöhetett volna létre az együttműködő diák és tanári közösség nélkül, akik becsületesen kivették részüket minden feladat ellátásából. Minden osztály vállalta egy-egy feladat lebonyolítását a Diáknapokon.
Úgy gondolom sokak számára emlékezetes marad a 15 órás vetélkedő, amikor egy egész éjszakán keresztül küzdöttek a csapatok a győzelemért 2009-ben. Nagyon jó, hogy a diákok nyitottak a közös tevékenységekre, szerencsésnek mondhatja magát az iskola, hogy ilyen lelkes diákok járnak ide,...

Bővebben...
 
Kézilabda eredmény
Írta: Borda Zsolt   
2011. március 08. kedd, 12:34


Szép eredményt ért el iskolánk leány kézilabda csapata, a 2011. március 3-án, Szentesen megrendezésre kerülő utánpótlás bajnokságon. Veretlenül az első helyen végeztek.

Az elődöntőben a szentesi Deák iskolát verték magabiztosan 22 góllal, 26:4 re. A nagyarányú győzelem azért is értékes, mert az ősszel még kikaptunk tőlük négy góllal. Pedig az ellenfélnél és nálunk is ugyanazok játszottak. Úgy látszik, a téli alapozás jól sikerült…

Bővebben...
 
Kézilabda eredmény
Írta: Borda Zoslt   
2011. március 01. kedd, 06:38

Véget ért a három héten át tartó „Szentes Kistérségi Ifjúsági Korú Fiú és Leány Kézilabda Bajnokság”. A városi sportcsarnokban zajló verseny február 10-én kezdődött:1 szegedi, 3 szentesi, 2 csongrádi és 2 mindszenti csapat részvételével.
A Batsányis diákok a fiúknál és a lányoknál is a negyedik helyen végeztek.

Bővebben...
 
« ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó »

14. oldal / 28


eXTReMe Tracker