Köszönjük!


BJGmeteo

Híradás
Ausztriai sítábor
2010. szeptember 30. csütörtök, 14:48

A 2011. január végi, ausztriai Petzen síközpontba szervezett sítábor már a téli sportok rajongóinak szól. Autóbuszos utazás, ingyenes síoktatás, félpanziós ellátás, fekete, kék, és piros pályák várnak rád Karintiában, ha jelentkezel.
A további részletek ügyében olvasd el a sítáborról szóló információkat.

 
Kutatók éjszakája
2010. szeptember 27. hétfő, 20:24

Évek óta szeptember utolsó péntekjén rendezik meg az egyetemi városokban a kutatók éjszakáját. Ezen az estén megnyílnak az egyetemek kapui, és az érdeklődők bejuthatnak laboratóriumokba, kísérletezhetnek, és különböző természettudományos előadásokat hallgathatnak meg. Iskolánk minden évben szervez kirándulásokat erre az alkalomra. Szeptember 24-én 50 tanuló és 5 tanár együtt vett részt Szabó László tanár úr és Baricsné Kapus Éva tanárnő szervezésében Szegeden a kutatók éjszakáján.

Bővebben...
 
"Nektek órátok van, nekünk időnk"
2010. szeptember 26. vasárnap, 16:44

A címben idézett afrikai közmondás az emberekről szól.
A hatodikosok részesei voltak egy különleges  interaktív  kiállításnak, amely az emberi természetről és a fenntartható fejlődésről szólt.
Az alábbi gondolatokkal és a kiállítás képeivel ezt az élményt szeretnénk megosztani a honlap látogatóival.
Mire van szüksége egy emberi lénynek? Egy korty vízre, betevő falatra, szerető ölelésre, biztonságos közegre, szabadságra... Hogy az ember milyen módon oltja oly sokféle szomját, hatást gyakorol a természetre és társai életére.

Bővebben...
 
Lengyelországi út
2010. szeptember 16. csütörtök, 20:42

2010. szeptember 2-6-ig sportversenyen vehettek részt tanulóink Lengyelországban. A Csongrád Megyei Önkormányzat testvérmegyéje, a Lodz vajdaság meghívására utazhattunk ki egy nemzetközi versenyre.
Magyarországon és Lengyelországon kívül Csehország és Ukrajna képviselte magát a seregszemlén. A sport mellett a nyelvtanulás, barátkozás, kapcsolatépítés is szerepet kapott. Különösen kedvesek voltak a lengyelek.
Igaz a mondás: lengyel-magyar két jó barát…

Bővebben...
 
Minden érdeklődőt szeretettel várunk ünnepi rendezvénysorozatunkra
2010. szeptember 13. hétfő, 07:25

 
« ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó »

18. oldal / 28


eXTReMe Tracker